HJEMME PT
PT ROGER ANDRE RAKNES

En nettside basert på mitt liv, min historie og mine egne erfaringer og teorier...

-Roger Andre Raknes-

HJEMME PT

motivasjon for personlig trening hjemme

Å starte en reise med blanke eller bleknet ark er ofte en utfordring for mange. For noen er den største utfordringen å komme seg over dørstokken med motivasjon nok til å starte. Ingen kan reise seg for deg, men en PT kan være der å reise seg sammen deg og det er ingen lov eller regel om at reisen ikke kan starte i sitt eget hjem eller nærområde. Å gi en god grunnmur med riktig blanding av forstålse, kunnskap og erfaring slik at man lettere finner riktig motivasjon til å bygge en ny "struktur" med minimal risiko for at at hverdagslige "jordskjelv" ska gjøre insatsen forgjeves ved å rive et reisverk bygget på dårlig grunnmur.

 

MER INFO KOMMER

HJEMME PT

Fordelene med personlig trening hjemme


som det står skrevet under innlegget om motivasjon:

"For noen er den største utfordringen å komme seg over dørstokken med motivasjon nok til å starte. Ingen kan reise seg for deg, men en PT kan være der å reise seg sammen deg og det er ingen lov eller regel om at reisen ikke kan starte i sitt eget hjem eller nærområde"


MER INFO KOMMER

Trolig det tema som ligger meg nærmest. og etter 30 år med revmatisme og ADHD har ieg fortsatt ikke funnet fasiten til den opptimale løsningen.

 

Å finne løsninger og måter å trene på, godt tilrettelagt for fysiske hindringer er ofte vanskelig alene, og uten en form for tilrettelegging eller en som kan veilede er risiko for at gjøre vondt værre kanske stor. Om man bare får den riktige veiledningen gjennom en PT og klarer å skape løsninger som fungerer ligger alt til rette for at man selv på sikt blir trygg nok til å møte utfordringer med løsninger fremfor unskyldninger.

 

HJEMME PT

personlig trening hjemme ved fysiske hindringer

Det er ikke uvanlig å engasjere en personlig trener i eget hjem eller i eget nærområde. Mange innenfor mitt nærliggende tema som er revmatisme og helseplager har kanskje ikke kapasiteten eller muligheten til å komme seg til et treningssenter, eller rett og slett bare ønsker å finne en løsning de kan gjøre hjemme. I Norge praktiseres det personlig trening hjemme men desverre ikke så mye som andre deler av verden. Hva årsaken er kan det være mange grunner til men ut fra mine forespørsler blandt folk er det en del svar som går igjen. Vi Normenn er for dårlige til å "tørre" å få hjelp hjemme uten at det skal bli sett på som "hjemmehjelp". Mange har også en oppfatning om at Personlig Trener hjemme er for "rike" og "kjendiser". Men må det være slik? jeg vet flere i Norge som gjør personlig trening hjemme og med gode tilbakemeldinger.

 

Hva er vel bedre en å ta det første skrittet med fysiske hindringer hjemme? og bygge en grunnmur som senere kan motivere og gi nok fysikk til å fortsette reisen nettopp på treningssenter? eller i ut i naturen. Bare det å komme seg ut?

 

vil påpeke å henvise til informasjon hentet fra forsiden på denne hjemmesiden:

 

VIKTIG

Personlig Trening og Motivasjon er en ressurs til bedre helse, og ikke en fasit eller en medisin på å bli frisk. Har du diagnoserte helseårsaker er det viktig at man fortsatt har dialog med autorisert helsevesen, lege, terapauter osv. og følger de medisinske retningslinjer de har tilrettelagt.

 

HJEMME PT

gir deg kvalitetstid

Men hva tid sparer du? om du leste innlegget om å sette av tid er NÅ øyeblikket du faktisk kan se en helhet. TENK! Nå kan faktisk DU sette av egen tid til å den hjelpen og veiledningen du trenger. Tenk at en Personlig Trener har satt av tid til å dele sin kunnskap og erfaring... BARE med deg.  Fordi det er dette det handler om. Å klare å prioritere en liten del av hverdagen til å faktisk få den muligheten til å slippe å reise seg alene, men å ha noen som kan reise seg sammen deg og ta skrittet over dørstokken :) . Tid er ikke penger, tid er hva man investering i fremtiden :)MER INFO KOMMER