Ord fra kunder

"Etter lang tids ønske om å komme i gang med trening igjen, meldte jeg meg inn på Impulse Treningssenter på Rosten. Dessverre kommer man ikke i form av å utføre denne handlingen i seg selv – man må faktisk trene også. Lettere sagt enn gjort når jeg har mer kunnskap om atomreaktorer og pokémon enn jeg har om trening – og i tillegg har en mestringsfølelse dypt plassert i Marianergropa. Jeg trengte hjelp (og en ubåt?)! 

Jeg bestemte meg for å trene med PT, og for meg som har ADHD ble valget av PT lett – Roger! Ikke bare har han inngående kunnskap om trening og kosthold, men han forstår også hvordan hodet til oss med ADHD er skrudd sammen, og hvordan vi må jobbe for å oppnå målene våre. 

Trening har gått fra å være noe jeg skulle ønske at jeg gjorde til å bli noe jeg gleder meg til å gjøre hver gang. Jeg har allerede hatt mye fremgang, og endelig kan jeg kjenne på en sårt savnet mestringfølelse. Dette smitter over til andre områder i hverdagen også – jeg har fått tilbake troen på at jeg faktisk klarer å oppnå noe!

Jeg kan takke Roger for dette, som har delt av sin kunnskap og vært en stor motivator!"

 

Dame 26 ADHD"Roger  er ikke bare en utrolig dyktig PT ,

men han har forbedret min hverdag etter at jeg begynte å trene hos han på

Impulse Treningssenter på Rosten.

Jeg føler meg mye bedre i fysisk form , og den følelsen etter at jeg har klart å gjennomføre timen er veldig god. Han legger opp den treningen som passer for meg , og er flink å variere på øvelsene . Han er også en som med sin flotte personlighet , humør og humor gjør at treningen min  går som en lek . Hadde aldri trodd da jeg startet å trene at jeg skulle se frem til å dra på trening tre ganger i uken , men det gjør jeg . Du skal Roger ha all kred for det , da han er flink til å oppmuntre , lytte og får meg til å gi det lille ekstra .

Som PT er han hel ved som jeg uten tvil kan anbefale på det varmeste .

En klar sekser fra meg 🎲"


-Dame 52«For noen måneder siden hadde jeg aldri trodd ar jeg noen gang skulle sette min fot på et treningssenter.

I 40 års gave fikk jeg gavekort på 3 PT timer på Impulse Treningssenter og møtte meget motvillig opp til første økt. Det var mitt første møte med Roger og utelukkende positivt. Han motiverte meg til å fortsette og lovet meg endringer raskt. Og det fikk jeg. Jeg har i mange år vært plaget med rygg og nakke, disse problemene er så godt som borte. I tillegg merker jeg stor endring i formen generelt. Roger har vært en viktig motivator for meg. Han er dyktig og har virkelig satt seg inn i min situasjon.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Roger som PT til andre.»


-Mann 40 år