Ord fra kunder

Din historie kan hjelpe andre!


Har du historier eller erfaringer som PT kunde eller har andre opplevelser fra Roger Andre som har vært med å gjort din hverdag bedre? Skriv gjerne noen ord og det vil bli lagt på denne siden til inspirasjon og motivasjon for andre.

Skjema finner du nederst på siden

30 kg er vekke, 5 igjen til målet og nå kan jeg fokusere på bedre styrke, fassong og utholdenhet.


Det siste året har jeg jobbet utrolig hardt med å holde meg til ett sunt kosthold.  Jeg fikk meg ett ganske godt oppvekker når jeg gikk gravid med minstemann.  Jormor og leger snakket ofte om alt for høy bmi, og at muligheten for å ikke få den fødselen jeg ønsket var stor. Dette ga meg en god oppvekker, og jeg begynte allerede underveis i graviditeten å tenke på at når jeg er ferdig med denne fødselen, så skal jeg ned.  

Jeg startet i januar i fjor med å droppe all sukker i ukedagene, spise mindre porsjoner, og velge fullkort, frukt og grønnsaker i stedet.  Kiloene raste av, og jeg kom nermere målet mitt som alltid har vært 65kg.  Jeg opplevde at vektnedgangen stoppet på 70kg, og gikk ikke ned samme hva.  Jeg ble sløvere med kostholdet, og holdt på å gi opp.


Siden i Mars så startet jeg hos roger andre for å nå den siste finishen.  Jeg ser allerede resultater, og har troen på at jeg og Roger Andre sammen skal klare å nå det siste målet💪 før graviditeten med minstemann, var midjemålet mitt ca 98cm og jeg var ca 99kg tung.  Nå ligger midjemålet på 71cm, og jeg veier 69kg.  For meg er dette helt vilt, og kan ikke huske at jeg var så stor.  


Veien har vært hard, og det har vært mange utfordringer.  Men etter hvert som vekten har gått ned, så har selvtilitten gått opp.  Jeg har tatt mange vendinger å valg det siste året.  Jeg har blitt ett nytt menneske, og kanskje forandret meg også litt som person.  Jeg har mistet venner og fått nye.  Men jeg angrer ingenting på de valgene jeg har tatt både fysisk og personlig.  Jeg har det utrolig bra slik der er nå, og er klar for nye utfordriger💪


Kristine 24


"Første møte med Roger Andre var sommeren 2018. Møtet gav et flammehav til treningsgnisten jeg hadde skapt i meg selv. Foran meg sitter en ærlig, åpen, voksen, nysgjerrig og genuint interessert mann. 

Han har jobbet seg ut av mange egne problemer, men sitter der først og fremst med respekt for mine utfordringer. 

Han har tro på meg, han gir meg tid, han har en forventning uten press, han forstår, han heier, han lytter, han støtter, han tar imot, han gir råd og veiledning, han gir meg større tro på meg selv, han ser meg, han ser styrken i meg som jeg selv er blitt blind for. Han MOTIVERER!


Jeg startet styrketreningen 2måneder før jeg hadde planlagt. Jeg holder motet og motivasjonen oppe fordi jeg får stort utbytte fysisk og psykisk og fordi han fremdeles ser meg. Jeg finner sterk motivasjon i å bli sett og trodd på! 

Det er ikke alltid at alle øvelser passer kroppen min, men da får jeg gode alternative øvelser tilpasset meg. En bra mann med glimt i øyet og godt med erfaring."


-Cathrine 38


"Etter lang tids ønske om å komme i gang med trening igjen, meldte jeg meg inn på Impulse Treningssenter på Rosten. Dessverre kommer man ikke i form av å utføre denne handlingen i seg selv – man må faktisk trene også. Lettere sagt enn gjort når jeg har mer kunnskap om atomreaktorer og pokémon enn jeg har om trening – og i tillegg har en mestringsfølelse dypt plassert i Marianergropa. Jeg trengte hjelp (og en ubåt?)! 

Jeg bestemte meg for å trene med PT, og for meg som har ADHD ble valget av PT lett – Roger! Ikke bare har han inngående kunnskap om trening og kosthold, men han forstår også hvordan hodet til oss med ADHD er skrudd sammen, og hvordan vi må jobbe for å oppnå målene våre. 

Trening har gått fra å være noe jeg skulle ønske at jeg gjorde til å bli noe jeg gleder meg til å gjøre hver gang. Jeg har allerede hatt mye fremgang, og endelig kan jeg kjenne på en sårt savnet mestringfølelse. Dette smitter over til andre områder i hverdagen også – jeg har fått tilbake troen på at jeg faktisk klarer å oppnå noe!

Jeg kan takke Roger for dette, som har delt av sin kunnskap og vært en stor motivator!"

 

-Tina 26 ADHD

"Roger Andre er ikke bare en utrolig dyktig PT ,

men han har forbedret min hverdag etter at jeg begynte å trene hos han på

Impulse Treningssenter på Rosten.

Jeg føler meg mye bedre i fysisk form , og den følelsen etter at jeg har klart å gjennomføre timen er veldig god. Han legger opp den treningen som passer for meg , og er flink å variere på øvelsene . Han er også en som med sin flotte personlighet , humør og humor gjør at treningen min  går som en lek . Hadde aldri trodd da jeg startet å trene at jeg skulle se frem til å dra på trening tre ganger i uken , men det gjør jeg . Du skal Roger ha all kred for det , da han er flink til å oppmuntre , lytte og får meg til å gi det lille ekstra .

Som PT er han hel ved som jeg uten tvil kan anbefale på det varmeste .

En klar sekser fra meg 🎲"


-Elisabeth 53

«For noen måneder siden hadde jeg aldri trodd ar jeg noen gang skulle sette min fot på et treningssenter.

I 40 års gave fikk jeg gavekort på 3 PT timer på Impulse Treningssenter og møtte meget motvillig opp til første økt. Det var mitt første møte med Roger og utelukkende positivt. Han motiverte meg til å fortsette og lovet meg endringer raskt. Og det fikk jeg. Jeg har i mange år vært plaget med rygg og nakke, disse problemene er så godt som borte. I tillegg merker jeg stor endring i formen generelt. Roger har vært en viktig motivator for meg. Han er dyktig og har virkelig satt seg inn i min situasjon.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Roger som PT til andre.»


-Mann 40 år

 
 
 
Ja
Nei