PT Roger Andre Raknes
ORD FRA KUNDER

Din historie kan hjelpe andre!

Har du historier eller erfaringer som PT kunde eller har andre opplevelser fra Roger Andre som har vært med å gjort din hverdag bedre? Skriv gjerne noen ord og det vil bli lagt på denne siden til inspirasjon og motivasjon for andre.

 
 
 
Mann
Dame
 
 

Mine kunders egne ord

Har hatt Roger Andre som online PT et halvt år og det har vært en svært lærerik og positiv opplevelse.
Selv om alt har foregått over nett så har oppfølgingen fra Roger Andre holdt veldig høy kvalitet.

Det jeg vil trekke frem som spesielt bra er :


• Lett tilgjengelig og rask responstid når det har oppstått spørsmål underveis
• Et stort engasjement for at jeg skulle nå mine mål
• Svært høy kompetanse på trening og kosthold
• I «jungelen» av informasjon og meninger som finnes på nett har det vært en fantastisk å kunne kontakte Roger Andre (som
vet hva han snakker om!) direkte og få klare tilbakemeldinger og svar.
• Inspirerende og motiverende

Som kunde sitter jeg nå sitter jeg igjen med :

• En sterkere og slankere kropp
• Større forståelse av hvordan trening og kosthold henger sammen.
• Bedre utførelse av styrkeøvelser
• Motivasjon og kunnskap til å bygge videre på det resultatet jeg har oppnådd gjennom tiden med Roger Andre.


Min investering i PT Roger Andre har absolutt vært verdt hver krone og jeg kan på det varmeste anbefale både nybegynnere og de som har trent en stund på egenhånd å ha Roger Andre på med på sitt treningsprosjekt! Du kommer garantert til å få utbytte av det 😊


Dame 40

Helt ærlig, jeg hadde gitt helt opp. Gitt opp å føle meg fysisk og psykisk lettere, spise sunnere og kunne bruke de klærne jeg ville. Eller kort sagt: Føle meg bra med meg selv. Etter 8 år med ulike PTs, opplegg på treningssenteret, ulike slankekurer etc uteble resultatene gang på gang.


En dag kom jeg tilfeldigvis over Roger Andre på Instagram og ble imponert av måten han motiverer kundene sine og resultatene de fikk. Siden vi bor langt fra hverandre, var online PT en perfekt løsning. Og det var da ting begynte å skje.


Ved å følge treningsopplegget og matplanen til Roger Andre, tok det ikke lang tid før kiloene begynte å forsvinne. Etter bare få uker slapp jeg å bruke lange skjorter for å skjule mage, lår og rumpe. Jeg fikk selvtillitten tilbake og syntes det jeg så i speilet var temmelig ok :)

Jeg har ikke nådd målet enda, men jeg er virkelig på god vei. Takk Roger Andre for all support, gode råd og oppmuntring!


Dame 42

Jeg har trent sammen med Roger, omtrent to ganger i uka i 7 måneder nå. Jeg kan ikke få sagt hvor glad jeg er for at jeg valgte å gjøre denne investeringen. Ja, det koster litt å trene med PT, men når man får så mye ut av det som jeg opplever at jeg har gjort med Roger  - er det verdt hver en krone. 


Roger er en veldig erfaren og dedikert treningscoach, og han har sinnsykt mye kunnskap om trening, anatomi, kropp og hvordan bygge opp et treningsprogram som er unikt tilpasset hver enkelts behov, utfordringer og ønsker. Han er veldig fleksibel, god på å motivere og gjør hele tiden små justeringer som gjør at treningen gir mest mulig utbytte for meg og best mulig progresjon for å nå mine mål.


Det høres ut som en klisje man har hørt mange ganger, men jeg har gått fra å synes styrketrening er kjedelig, til å elske og føle stor mestring med å trene styrke. Jeg har blitt sterkere, blitt kvitt skulderplagene jeg har hatt i sikkert 10 år  og opplever generelt mer overskudd og velvære. Jeg er veldig spent på hvilke resultater jeg kan vente meg på sikt hvis vi fortsetter å jobbe på denne måten. Roger er en tålmodig, leken og kreativ PT. Jeg har fått mye mer enn jeg forventet ut av samarbeidet.


Mine varmeste anbefalinger.


Dame 46

 Jeg sendte Roger en melding, der jeg spurte om råd ang tap av muskelmasse ved jogging. Det hele endte opp med at jeg, siden september,

har trener med Roger 2 ganger i uken på Impulse Treningssenter. Roger har hjulpet meg med å få inn gode rutiner,

fått god teknikker på øvelsene og gjort meg generelt sterkere.


Han har en egen evne til å pushe deg med ros og med et spark bak, når det trengs. Roger har en utrolig kjennskap til hvordan en trener de forskjellige muskelgruppene og har stålkontroll på hvordan progresjons økning man skal ha på trening.

Roger er en dyktig, motiverende og kunnskapsrik pt, med et stort hjerte for kundene sine.


Anbefaler han på det sterkeste.


Mann 45

30 kg er vekke, 5 igjen til målet og nå kan jeg fokusere på bedre styrke, fassong og utholdenhet.


Det siste året har jeg jobbet utrolig hardt med å holde meg til ett sunt kosthold.  Jeg fikk meg ett ganske godt oppvekker når jeg gikk gravid med minstemann.  Jormor og leger snakket ofte om alt for høy bmi, og at muligheten for å ikke få den fødselen jeg ønsket var stor. Dette ga meg en god oppvekker, og jeg begynte allerede underveis i graviditeten å tenke på at når jeg er ferdig med denne fødselen, så skal jeg ned.  

Jeg startet i januar i fjor med å droppe all sukker i ukedagene, spise mindre porsjoner, og velge fullkort, frukt og grønnsaker i stedet.  Kiloene raste av, og jeg kom nermere målet mitt som alltid har vært 65kg.  Jeg opplevde at vektnedgangen stoppet på 70kg, og gikk ikke ned samme hva.  Jeg ble sløvere med kostholdet, og holdt på å gi opp.


Siden i Mars så startet jeg hos roger andre for å nå den siste finishen.  Jeg ser allerede resultater, og har troen på at jeg og Roger Andre sammen skal klare å nå det siste målet💪 før graviditeten med minstemann, var midjemålet mitt ca 98cm og jeg var ca 99kg tung.  Nå ligger midjemålet på 71cm, og jeg veier 69kg.  For meg er dette helt vilt, og kan ikke huske at jeg var så stor.  


Veien har vært hard, og det har vært mange utfordringer.  Men etter hvert som vekten har gått ned, så har selvtilitten gått opp.  Jeg har tatt mange vendinger å valg det siste året.  Jeg har blitt ett nytt menneske, og kanskje forandret meg også litt som person.  Jeg har mistet venner og fått nye.  Men jeg angrer ingenting på de valgene jeg har tatt både fysisk og personlig.  Jeg har det utrolig bra slik der er nå, og er klar for nye utfordriger💪


Dame 24


"Første møte med Roger Andre var sommeren 2018.

Møtet gav et flammehav til treningsgnisten jeg hadde skapt i meg selv. Foran meg sitter en ærlig, åpen, voksen, nysgjerrig og genuint interessert mann. 

Han har jobbet seg ut av mange egne problemer, men sitter der først og fremst med respekt for mine utfordringer. 

Han har tro på meg, han gir meg tid, han har en forventning uten press, han forstår, han heier, han lytter, han støtter, han tar imot, han gir råd og veiledning, han gir meg større tro på meg selv, han ser meg, han ser styrken i meg som jeg selv er blitt blind for. Han MOTIVERER!


Jeg startet styrketreningen 2måneder før jeg hadde planlagt. Jeg holder motet og motivasjonen oppe fordi jeg får stort utbytte fysisk og psykisk og fordi han fremdeles ser meg. Jeg finner sterk motivasjon i å bli sett og trodd på! 

Det er ikke alltid at alle øvelser passer kroppen min, men da får jeg gode alternative øvelser tilpasset meg. En bra mann med glimt i øyet og godt med erfaring."


-Dame 38


"Etter lang tids ønske om å komme i gang med trening igjen, meldte jeg meg inn på Impulse Treningssenter på Rosten. Dessverre kommer man ikke i form av å utføre denne handlingen i seg selv – man må faktisk trene også. Lettere sagt enn gjort når jeg har mer kunnskap om atomreaktorer og pokémon enn jeg har om trening – og i tillegg har en mestringsfølelse dypt plassert i Marianergropa. Jeg trengte hjelp (og en ubåt?)! 

Jeg bestemte meg for å trene med PT, og for meg som har ADHD ble valget av PT lett – Roger! Ikke bare har han inngående kunnskap om trening og kosthold, men han forstår også hvordan hodet til oss med ADHD er skrudd sammen, og hvordan vi må jobbe for å oppnå målene våre. 

Trening har gått fra å være noe jeg skulle ønske at jeg gjorde til å bli noe jeg gleder meg til å gjøre hver gang. Jeg har allerede hatt mye fremgang, og endelig kan jeg kjenne på en sårt savnet mestringfølelse. Dette smitter over til andre områder i hverdagen også – jeg har fått tilbake troen på at jeg faktisk klarer å oppnå noe!

Jeg kan takke Roger for dette, som har delt av sin kunnskap og vært en stor motivator!"

 

-Dame 26 ADHD

"Roger Andre er ikke bare en utrolig dyktig PT ,

men han har forbedret min hverdag etter at jeg begynte å trene hos han på

Impulse Treningssenter på Rosten.

Jeg føler meg mye bedre i fysisk form , og den følelsen etter at jeg har klart å gjennomføre timen er veldig god. Han legger opp den treningen som passer for meg , og er flink å variere på øvelsene . Han er også en som med sin flotte personlighet , humør og humor gjør at treningen min  går som en lek . Hadde aldri trodd da jeg startet å trene at jeg skulle se frem til å dra på trening tre ganger i uken , men det gjør jeg . Du skal Roger ha all kred for det , da han er flink til å oppmuntre , lytte og får meg til å gi det lille ekstra .

Som PT er han hel ved som jeg uten tvil kan anbefale på det varmeste .

En klar sekser fra meg 🎲"


-Dame 53

«For noen måneder siden hadde jeg aldri trodd ar jeg noen gang skulle sette min fot på et treningssenter.

I 40 års gave fikk jeg gavekort på 3 PT timer på Impulse Treningssenter og møtte meget motvillig opp til første økt. Det var mitt første møte med Roger og utelukkende positivt. Han motiverte meg til å fortsette og lovet meg endringer raskt. Og det fikk jeg. Jeg har i mange år vært plaget med rygg og nakke, disse problemene er så godt som borte. I tillegg merker jeg stor endring i formen generelt. Roger har vært en viktig motivator for meg. Han er dyktig og har virkelig satt seg inn i min situasjon.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Roger som PT til andre.»


-Mann 40 år