PT Roger Andre Raknes
TRENING MED PT

Hva kan en PT tilby?

Å starte en reise med blanke eller bleknet ark er ofte en utfordring for mange. Ingen kan reise seg for deg, men en PT kan være der å reise seg sammen deg. Å gi en god grunnmur med riktig blanding av forstålse, kunnskap og erfaring slik at man lettere finner riktig motivasjon til å bygge en ny "struktur" med minimal risiko for at at hverdagslige "jordskjelv" ska gjøre insatsen forgjeves ved å rive et reisverk bygget på dårlig grunnmur. 

Godt matvett er ofte nøkkelen til mye, og ikke bare for effektiv trening, bygging, vekttap og vektøkning. Mat er kroppens drivstoff og som alle vet finnes det forskjellige drivstoff til forskjellige formål og forskjellige kropper. Vi er alle forskjellige med forskjellige behov. En PT kan hjelpe deg med å kartlegge ditt kosthold tilrettelagt for deg ikke bare ut fra treningsmål men også tilpasset din hverdag.  Det er veldig skjelden at en type kostplan fungerer helt likt  på forskjellige mennesker. Husk du er unik, og din kropp fortjener det optimale drivstoffet :)


Mat trenger ikke være kjedelig, her er noen av mine daglige retter laget ut fra enkle ingredienser med riktig fordeling næringsinnhold


besøk MATKROKEN og les mer om mat, næringsinnhold og å gratis oppskrifter på bra treningsmat

Trolig det tema som ligger meg nærmest. og etter 30 år med revmatisme og ADHD har ieg fortsatt ikke funnet fasiten til den opptimale løsningen. Å finne løsninger og måter å trene på, godt tilrettelagt for fysiske hindringer er ofte vanskelig alene, og uten en form for tilrettelegging eller en som kan veilede er risiko for at gjøre vondt værre kanske stor. Om man bare får den riktige veiledningen gjennom en PT og klarer å skape løsninger som fungerer ligger alt til rette for at man selv på sikt blir trygg nok til å møte utfordringer med løsninger fremfor unskyldninger.

 

vil påpeke å henvise til informasjon hentet fra forsiden på denne hjemmesiden:

 

VIKTIG

Personlig Trening og Motivasjon er en ressurs til bedre helse, og ikke en fasit eller en medisin på å bli frisk. Har du diagnoserte helseårsaker er det viktig at man fortsatt har dialog med autorisert helsevesen, lege, terapauter osv. og følger de medisinske retningslinjer de har tilrettelagt.

 

Tid :) om du leste innlegget om å sette av tid er NÅ øyeblikket du faktisk kan se en helhet. TENK! Nå kan faktisk DU sette av egen tid til å den hjelpen og veiledningen du trenger. Tenk at en Personlig Trener har satt av tid til å dele sin kunnskap og erfaring... BARE med deg.  Fordi det er dette det handler om. Å klare å prioritere en liten del av hverdagen til å faktisk få den muligheten til å slippe å reise seg alene, men å ha noen som kan reise seg sammen deg. :) Tid er ikke penger, tid er hva man investering i fremtiden :)